Divi patiešām ģeniāli veidi, kā ātri izžāvēt jebkuru apģērbu: nepieciešami tikai dvieļi

Foto – Pexels

Ja jums ļoti, ļoti nepieciešams dabūt sausu kādu apģērba gabalu, bet jums ļoti pietrūkst laika, šie ģeniālie triki jums noderēs ļoti! Šis paņēmiens darbojas nevis “ātrāk” par parastu veļas žāvēšanu, bet tūlītēji – respektīvi, ja jums šo slapjo apģērbu jāvelk ir “tagad”!

Ar šiem diviem ģeniālajiem paņēmieniem tīmekļa vietnēs dalījušies vairāki cilvēki, kas reāli tos arī izmēģinājuši. Tās patiešām ir pārbaudītas metodes, kas pierādījušas savu efektivitāti, tāpēc vairāk smaidiem un taupiet savus nervus – lai šādi sīkumi kā slapjš apģērbs nespēj sabojāt jums garastāvokli!

Viss, kas nepieciešams, lai uzreiz tiktu pie sausām drēbēm, ir tikai daži sausi frotē dvieļi.

Tātad, kā ātri izžāvēt jebkuru apģērbu, ja tam patiešām nav laika?

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Pirmais veids – pareiza pakarināšana uz veļas žāvētāja

Foto – Pexels

Tātad, šis veids nebūs gluži tas, kas palīdzēs jums tūlītēji tikt pie sausa apģērba, taču krietni samazinās apģērba žūšanas laiku. Viss, kas jums jāizdara – jāpakarina izmazgātās, mitrās drēbes uz vienas rindas, bet rindā pirms tām un rindā – aiz tām, sausi frotē dvieļi. Tā kā dvieļu audums lieliski uzsūc mitrumu, jūsu mitrās drēbes šādā veidā izžūs daudz, daudz ātrāk. Respektīvi – frotē audums “uzsūks” mitrumu no slapjajām drēbēm.

Lasi vēl: Lietas skapī smaržos neticami gardi: metodes, ko izmanto dārgās viesnīcās

Otrais veids – izmantojiet veļas mašīnas centrifūgas režīmu

Foto – Pexels

Šajā variantā pie sausa apģērba tiksiet daudz ātrāk – kā solīts – uzreiz! Tātad, kas jādara? Jāietin mitrās drēbes sausos, lielos frotē dvieļos un jāieliek veļasmašīnā. Jāizslēdz centrifūgas režīms. Kad šis režīms būs galā, un centrifūga apstājusies, jūs no veļasmašīnas izņemsiet pilnīgi sausas (ja drēbes nebija daudz) vai nedaudz mitras (ja drēbes bija daudz) drēbes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment